MAN и DF услуги за корпоративни клиенти и оператори

През 2003г. Варна Нет започна изграждане на собствена поздемна канална мрежа.
Към момента имаме пуснати в експлоатация над 150 км подземни оптични трасета и още толкова в строеж, включително и новите бизнес зони на града. Услугите, които предлагаме по оптичната мрежа са качествени и надеждни. За нуждите на корпоративните ни клиенти и други оператори на телекомуникационни услуги предлагаме MAN и Dark Fibre услуги.

MAN услуги – изграждане на клиентска виртуална локална мрежа през високоскоростната оптична мрежа за пренос на данни скорости -10Mbps, 100Mbps или 1Gbit/s  Услугата позволява свързване на отделни сегметни от локалната мрежа на един клиент или мрежи на отделни клиенти в една виртуална мрежа. Клиентският интерфейс представлява оптичен кабел, който свързва клиента с най-близката точка за достъп до MAN мрежата.  Особено подходяща за банки, офиси и фирми с много клонове и представителства.

Dark Fibre услуги - услугата представлява предоставяне на тъмно оптично влакно за нуждите на клиента между определени точки без наличие на активно оборудване по подземната мрежа на Варна нет. Крайното оборудване се осигурява от клиента в зависимост от нуждите.

Поддръжка на услугата- Варна Нет осигурява на клиентите си професионална поддръжка 24/7 и разполага с необходимото техническо оборудване за непрекъсваемо функциониране на тези услужи. 

За информация за условията, покритието и цените, моля свържете се с нас на тел.0700 33 999 или пуснете конкретна заявка тук

Служебен вход в сайта

можете да се логнете в системата с потребителското си име и паролавход в поща